Política 21/08/2020

Marga Prohens: "No es pot fer oposició contra mig Espanya"

Biel Company va negociar directament amb Pablo Casado la designació de la diputada mallorquina com a portaveu adjunta del PP en el Congrés

Blanca Orell
2 min
Marga Prohens, durant la seva compareixença davant dels mitjans de comunicació

PalmaLa nova portaveu adjunta del PP en el Congrés, Marga Prohens, ha deixat palès el gir ideològic que ha agafat el PP i ha assegurat que el Partit Popular ha d'abastar un espectre ampli de votants, i no només aquells més escorats cap a la dreta. "No es pot fer oposició contra mig Espanya", ha afirmat aquest divendres durant la seva primera compareixença després de ser nomenada.

Prohens creu que el PP ha de ser un "partit ampli, en el qual la majoria es vegi reflectida", ha comentat, a més d'indicar que "no és la societat la que s'ha d'adaptar al partit", sinó el PP el que "ha de caminar amb la societat".

El PP balear va negociar la designació de Prohens

El president del PP balear, Biel Company, ha explicat que el mes de novembre ja va "proposar el nom" de Marga Prohens per ocupar el càrrec de portaveu adjunta, però fins ara no n'havia tingut l'oportunitat. El líder del partit ha dit que va negociar directament amb Pablo Casado la designació de la diputada mallorquina, perquè creu que Prohens és una persona "preparada" que "ha fet feines importants" tant en l'àmbit intern del partit com en la seva àrea d'Igualtat i Violència de gènere.

La "bona relació permet tenir una bona posició", ha afegit Company, i això ha quedat demostrat quan Casado ha tingut "en compte" les seves propostes per al partit. El president de la formació a les Illes ha agraït la bona "consideració del PP balear" a Madrid, també pel nou càrrec atorgat al secretari general del partit balear, Toni Fuster, com a secretari d'àrea dins la vicesecretaria de comunicació del PP estatal, en la roda de premsa feta a la seu del PP balear.

stats