Política 04/03/2019

Marga Prohens allunya la possibilitat d'encapçalar la llista del PP al Congrés

La secretària de Comunicació Interna del PP estatal veu el seu futur "al costat de Biel Company"

Ara Balears
1 min
Marga Prohens, en una imatge d'arxiu.

PalmaMarga Prohens ha fet front als rumors que la situaven a Madrid com a cap de llista del PP balear al Congrés a les eleccions del pròxim 28 d'abril. La secretària de Comunicació Interna del PP estatal ha assegurat al programa 'Al Dia' d'IB3 que el seu "futur més immediat és al costat de Bel Company i amb el projecte del PP a les Illes Balears".

A més, Prohens ha parlat sobre la política lingüística del PP a les Illes i ha afirmat que hi ha "dues llengües oficials". "Estimam les dues llengües, no volem que ens facin triar. La solució és complir allò que recull l'Estatut d'Autonomia", ha comentat. En referència a la cooficialitat lingüística de les Illes Balears i les polèmiques educatives, Prohens ha asenyalat que l'objectiu del Partit Popular és que "els infants surtin de l'escola amb els mateixos coneixements de les dues llengües cooficials. Volem que coneguin el català i també el castellà".

La també portaveu adjunta del PP balear ha fet referència a les polèmiques afirmacions sobre el català que Pablo Casado va fer a les portes del Parlament balear el passat 1 de març. "El president Pablo Casado considera una riquesa el fet de tenir dues llengües, però això no ha de ser un problema o un entrebanc. No volem que el català sigui una barrera per poder accedir a la funció pública".

stats