Política 20/08/2020

Marga Prohens, portaveu adjunta del PP en el Congrés

Toni Fuster formarà part de la vicesecretaria de comunicació del partit

Ara Balears
1 min
La portaveu adjunta del PP en el Congrés, Malrga Prohens

PalmaLa diputada mallorquina Marga Prohens serà la nova portaveu adjunta del PP en el Congrés una vegada es reprengui el curs polític. Així ho ha comunicat el president dels populars, Pablo Casado, en la junta directiva estatal del partit, que s'ha fet de manera telemàtica a causa de la pandèmia de coronavirus. Després de la destitució de Cayetana Álvarez de Toledo com a portaveu del partit a la Cambra Alta, Cuca Gamarra agafa el relleu per tal de fer un gir a l'estratègia comunicativa de la formació. El nou portaveu del partit serà l'actual batle de Madrid, José Luis Martínez Almeida.

Les reaccions al nomenament de Prohens no s'han fet esperar, i el president del PP balear, Biel Company, i el secretari general del partit, Toni Fuster, han estat uns dels primers a felicitar la seva companya. A més, el mateix Fuster ha entrat a formar part de la vicesecretaria de comunicació del PP estatal com a secretari d'àrea.

Marga Prohens substitueix Pilar Marcos, l'anterior portaveu adjunta dels populars en el Congrés. Ara fa dos anys que la diputada mallorquina va ser nomenada secretària de comunicació interna del PP. El PP balear ha fet públic un comunicat on Company ha agraït públicament "la nova mostra de confiança del president Pablo Casado en el PP de les Illes Balears" amb els nomenaments de Prohens i Fuster.

stats