Política 22/05/2018

Durán exigeix a Cort la reparació "immediata" del passeig de Cala Gamba

La portaveu del PP a Palma ha exigit al batle que repari el passeig i algunes parts del mur, ja que poden suposar un perill per als veïns de la zona

Efe
1 min
Durán exigeix a Cort la reparació "immediata" del Passeig de Cala Gamba

PalmaLa portaveu del grup municipal popular a Cort, Marga Durán, ha denunciat avui l'estat del passeig de Cala Gamba i ha criticat que "després de més d'un any, l'Ajuntament encara no té en marxa cap estudi sobre el cost de la reparació ni mostra cap voluntat de dur-la a terme".

En aquest sentit, Durán ha explicat que fa més d'un any que aquest passeig presenta un estat "greu de deterioració, amb forats i parts del mur que cauen cap al mar, cosa que suposa un perill per als veïns i els ciutadans que passegen per la zona", i ha lamentat que "tot això succeeix davant la passivitat de l'Ajuntament".

"No es tracta només d'una qüestió estètica, sinó que la degradació de l'estructura implica un perill per als veïns, els vianants i el trànsit", ha advertit.

Durán ha recordat que el maig del 2005 l'Ajuntament de Palma va recepcionar les obres de recuperació ambiental de la zona de la costa entre Can Pere Antoni i el Carnatge que va dur a terme el Ministeri de Medi ambient, entre les quals es troba el passeig de Cala Gamba.

A partir d'aquest moment, el Consistori va passar a fer-se càrrec de la conservació i el manteniment d'aquesta zona.

El grup municipal popular defensarà una iniciativa en el ple del mes de maig i demanarà a l'equip de govern que "no eludeixi la seva responsabilitat, doni una resposta ràpida a la situació i repari de manera immediata el passeig de Cala Gamba".

stats