Política 01/11/2019

Joan Mesquida reclama més recursos per assistir les persones grans que viuen soles

El cap de llista de Ciutadans al Congrés ha visitat aquest divendres el cementeri palmesà de Son Valentí

Ara Balears
1 min
Els representants de la formació taronja visitant el cementiri Son Valentí, aquest dissabte

PalmaEl cap de llista de les Balears al Congrés dels Diputats per Ciutadans, Joan Mesquida, ha reclamat aquest divendres més recursos per assistir les persones grans que viuen soles. "Un país sense infants és un país sense futur, i un país que no es recorda dels seus majors és un país injust", ha declarat Mesquida. A més, ha recordat que "a Espanya hi ha dos milions de persones que pateixen aquesta xacra social".

Mesquida ha visitat en el dia de Tots Sants el cementeri palmesà de Son Valentí amb la número 2, Patricia Guasp, i la cap de llista al Senat per Mallorca, Beatriz Medina. Amb motiu de la celebració, els representants de la formació taronja han volgut recordar "totes les persones que, perquè no tenien família o perquè varen morir soles, no tindran un ram de flors", tal com expliquen en una nota de premsa.

Per acabar, el cap de llista ha reivindicat la feina de les ONG i els voluntaris que treballen assistint la gent gran que ho necessita. En aquest sentit, ha assegurat que la seva formació té "molt clar que cal incrementar els recursos perquè aquesta tasca social es pugui enfortir", ha finalitzat Mesquida.

stats