Política 13/02/2017

Iglesias assegura que comptarà amb Errejón: "Ha d'estar en primera línia"

El reelegit líder de Podem veu amb bons ulls que el fins ara número dos del partit continuï com a portaveu al Congrés, però deixa clar que la decisió l'ha de prendre el consell ciutadà

Ara
1 min
Íñigo Errejón i Pablo Iglesias, aquest cap de setmana al congrés de Podem

BarcelonaVint-i-quatre hores després d'arrasar al congrés de Podem, el reelegit líder del partit, Pablo Iglesias, ha assegurat que continuarà comptant amb Íñigo Errejón, que va perdre per KO la pugna a Vistalegre II. "Ha d'estar en primera línia", ha afirmat Iglesias en una entrevista a Radiocable, i ha afegit: "Compto amb ell, ha d'estar a la pròxima executiva de Podem".

El secretari general de la formació lila, que ha elogiat la figura del que fins ara ha estat el seu número dos –"és un dels polítics més brillants del país", ha dit–, ha donat a entendre que veuria amb bons ulls que Errejón continués com a portaveu del partit al Congrés: "Té un paper important al Parlament [espanyol]. Ho fa bé i li agrada molt". No obstant això, ha insistit que el paper que tindrà a partir d'ara el seu rival a Vistalegre II l'haurà de decidir el consell ciutadà, i que "totes les possibilitats són obertes".

Tal com reclamaven a crits els militants de Podem aquest cap de setmana, Iglesias ha afirmat que el seu objectiu a partir d'ara és garantir la "unitat" a la formació. "És obligatori. És un mandat claríssim de les bases". "Hem de ser capaços de cosir".

stats