Política 10/01/2019

Hila es presenta com a candidat a les primàries del PSIB Palma

Les llistes definitives no es coneixeran fins a final de març o principi d'abril

Aina Riera Serra
1 min
José Hila, el candidat a les primàries del PSIB-PSOE Palma

PalmaL'exbatle de Palma i actual regidor d'Urbanisme a l'Ajuntament, José Hila, ha presentat aquest dijous dematí la seva candidatura per a les primàries del PSIB Palma. Ho ha fet acompanyat per regidors, afiliats i alguns membres del partit al govern com el conseller de Treball, Iago Negueruela.

Hila ha assegurat que està molt il·lusionat. "Volem una ciutat igualitària i plena d'oportunitats per a tots i totes, que generi llocs de feina, que lluiti contra la violència de gènere i que defensi la mobilitat sostenible", ha declarat el candidat socialista.

José Hila també ha expressat el seu desig que el partit socialista repeteixi dins l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma, ja que ha assegurat que molts dels projectes iniciats necessiten una segona legislatura per fer-se efectius.

Els diferents candidats tenen fins divendres per presentar la seva candidatura, tot i que fonts del partit han explicat que només compten amb la de José Hila. El pròxim 24 de gener se sabrà qui és el candidat definitiu. Tanmateix no serà fins a final de març o a principi d'abril que es coneixerà la llista definitiva. Els regidors socialistes que actualment formen part de l'equip de govern no han volgut avançar si en formaran part o no. La regidora d'Educació i Esports, Susanna Moll, ha dit "que està tot molt obert".

José Hila ha explicat que al partit hi ha molta gent preparada per formar part d'aquesta llista. "El problema és que no hi caben tots", ha assegurat. Finalment, el candidat socialista ha dit que organitzarà un bon equip per presentar-se a les properes eleccions municipals.

stats