Política 02/03/2016

"El que nosaltres hem fet és enganyar la gent": el nou lapsus de Rajoy

El líder del PP intenta rectificar-ho a temps però el PSOE caça la pífia i l'esbomba per Twitter

Ara
1 min

BarcelonaEn el torn de rèplica, un nou lapsus. El líder del PP, Mariano Rajoy, estava responent a Pedro Sánchez durant el debat d'investidura quan l'encara president espanyol en funcions ha dit: "El que nosaltres hem fet, cosa que vostè no, és enganyar la gent". En el moment que diu la paraula "enganyar", Rajoy es mostra dubitatiu i intenta rectificar ràpidament. El mal, però, ja estava fet.

El PSOE s'ha fixat en la pífia i no ha tardat gens a tuitejar-la per fer-ne mofa.

Un més a la llista

Rajoy ha protagonitzat algunes pífies els últims temps. Per exemple, va confondre la selecció espanyola d'handbol amb la de futbol en una recepció oficial o va donar records al president xinès de part del rei Joan Carles II.

Un altre lapsus de Mariano Rajoy, en aquest cas detectat immediatament per ell mateix: en una roda de premsa en què intentava desacreditar l'independentisme, Rajoy va equivocar-se de data: "Això [l'independentisme] és absolutament impropi de l'any 2011... any en què vivim... 14... lapsus, he, he, he", va dir.

En una altra ocasió, va agrair al "govern cubà" el seu "protagonisme i contribucions". El problema era que es trobava al Perú.

Llegiu aquí l'article de Carles Capdevila sobre els lapsus de Rajoy

stats