El Govern garanteix que les escoles no es convertiran en centres d'islamització

El conseller Martí March respon al diputat de Vox, que s'oposa a l'ensenyament d'aquesta religió a les escoles: "O totes o cap"

El conseller d'Educació del Govern, Martí March, ha assegurat en el ple del Parlament que el Govern "garanteix que els centres d'educació no es convertiran en centres d'islamització" perquè es complirà la llei en el procés d'implantar l'ensenyament d'aquesta religió a deu escoles de les Illes. D'aquesta manera ha respost  a una pregunta del diputat de  Vox Sergio  Rodríguez, sobre aquesta iniciativa.

El conseller ha explicat que el Govern ha posat en marxa l'ensenyament de l'Islam a les aules de les Illes perquè la llibertat religiosa està garantida per la Constitució. "O totes o cap", ha indicat March, destacant que no es pot discriminar una religió en favor d'un altra .

Deu centres de les Balears podran impartir classes de religió islàmica el curs que ve

Rodríguez havia demanat al conseller si podia garantir que no es cobririen totes les places de professor si no es complissin els requisits marcats per la llei i que a les classes no es segregaria els alumnes per sexe. El diputat de Vox ha expressat la seva preocupació que les escoles es puguin convertir en guetos islamistes i s'ha oferit als socialistes a compartir manifestació per defensar els drets davant aquest tipus d'ensenyament.

EDICIÓ PAPER 25/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF