Política 27/03/2020

El Govern crea una comissió amb tots els partits per lluitar contra el coronavirus

El nou òrgan es reunirà una vegada per setmana telemàticament mentre duri l'estat d'alarma

Ara Balears
1 min
Vacances pactades en el Parlament Balear

PalmaEl Consell de Govern ha aprovat aquest divendres la creació d'una comissió específica formada per l'Executiu balear i representants de tots els partits polítics que tenen representació al Parlament amb l'objectiu de col·laborar en la lluita contra l'expansió del coronavirus a les Balears.

La portaveu del Govern, Pilar Costa, ha explicat que el nou òrgan, que es reunirà una vegada per setmana telemàticament mentre duri l'estat d'alarma, comptarà amb la seva presència i la del director general de Relacions Institucionals, Miquel Àngel Coll, en representació del Govern, a més dels polítics de cada formació.

Costa ha assenyalat que la comissió podrà sol·licitar la participació puntual d'altres membres del Govern en cas que la temàtica tractada ho requereixi. Amb la creació d'aquesta comissió, l'Executiu vol atendre una petició feta per l'oposició i també permet obrir un nou àmbit de cooperació en què es compartirà informació i propostes encaminades a afrontar els reptes que es plantejaran després de l'estat d'alarma.

D'altra banda, Costa també ha informat que els consellers i conselleres que gestionen les àrees més implicades en la crisi sanitària compareixeran voluntàriament davant el Parlament una vegada quedi suspès l'estat d'alarma.

stats