Política 10/12/2019

L'equip de govern de Manacor tanca files respecte de la polèmica Nadal

El PP va canviar les seves preguntes en el ple i va demanar l'opinió dels portaveus de Podem, el PSOE i MÉS-Esquerra sobre el tennista

M.c.
1 min
Tots els grups polítics donen suport a la plataforma ‘Per un bon finançament’

ManacorLa polèmica al voltant de Rafel Nadal i les acusacions de "tracte de favor" tant per construir la seva acadèmia com per la modificació de l'amarrament a Portocristo ha arribat al ple de l'Ajuntament de Manacor.

Fonts del Consistori han explicat que el PP va decidir canviar les preguntes en el ple i demanar a l'equip de govern, format per MÉS-Esquerra, el PSOE i Podem, la seva opinió sobre el tennista manacorí. Cap partit va valorar la polèmica i el batle, Miquel Oliver, va assegurar que era "una llàstima que els polítics de baix nivell s'hagin volgut aprofitar de la imatge de Nadal perquè ell no ho cercava".

En aquest punt, la portaveu del PP, Maria Antònia Sansó, va lamentar que ni el PSOE ni Podem contestassin la seva pregunta i va exigir a Oliver que "demanàs perdó", ja que les seves declaracions "havien fet que molts ciutadans se sentissin dolguts".

Rafel Nadal ha negat mitjançant una carta haver rebut cap tracte de favor, encara que ha reconegut que és "un privilegiat" perquè el projecte de la seva acadèmia va tenir el suport d'una "majoria parlamentària, que va considerar de manera democràtica que aquest projecte era estratègic per a Mallorca".

stats