Política 21/06/2018

El GOB titlla d'oportunista el Pla de transports del Govern

El grup ecologista retreu a l'Executiu que plantegi "tard i malament" el projecte

Ara Balears
1 min
El GOB lamenta que el Govern plantegi "tard" un projecte del transport públic amb nous trens que feia estona que havia d'estar en marxa.

PalmaEl GOB considera "poc creïble i oportunista" el Pla de transports presentat pel Govern, al qual ha retret que hagi dedicat tres anys i mig de legislatura a elaborar una proposta amb mesures "més que lògiques" a "vuit anys vista i sense pressupost".

En un comunicat, el grup ecologista lamenta que l'Executiu plantegi "tard i malament" un projecte de foment del transport públic amb nous trens i tramvies que fa temps que hauria d'estar en marxa.

"L'únic pressupost que hi ha sempre disponible és per a noves carreteres", critiquen els ecologistes, que consideren que, des de l'inici del mandat, l'actual Govern hauria d'haver aturat els projectes d'ampliació de carreteres en curs, com el de l'autopista Llucmajor-Campos.

"És inadmissible que a hores d'ara, un any abans de les eleccions, pretenguin que ens creguem les 'idees'. Ja és moment de passar a l'acció, a l'execució, al canvi radical de mobilitat a les Illes", afegeixen els ecologistes.

El GOB també fa referència en el seu comunicat a la paralització de l'inici de les obres de desdoblament en la carretera Llucmajor-Campos, i demana que s'aprofiti per retirar definitivament el projecte:"Seria una de les primeres accions que veritablement implicarien un canvi en la manera de plantejar les solucions a la densificació del trànsit".

stats