Política 27/11/2021

Gili: "El Pi decidirà les polítiques del pròxim Govern"

El partit regionalista reuneix 300 militants en el dinar de Nadal

ARA Balears
1 min
El president d'El Pi, Tolo Gili, durant la seva intervenció en el dinar de Nadal del partit.

PalmaEl Pi ha reunit uns 300 afiliats en el dinar de Nadal, durant el qual el president de la formació, Tolo Gili, ha assegurat que el partit "serà determinant en les polítiques del pròxim Govern". "Després de tancar el procés congressual, estam en un procés de consolidació, creixement i potenciació de l'estructura interna", ha comentat. Així mateix, ha destacat que ja s'han renovat els comitès locals de Costitx, Llucmajor, Artà, Andratx i es Castell. Gili ha reiterat que la conjuntura política actual "situa El Pi en el centre de l'escena política".

Segons el president, "El Pi vol que el centrisme i la recerca de les màximes quotes d'autogovern siguin el principi rector del nou Executiu", el qual "ha de defensar el desenvolupament total del règim especial, tant de la part fiscal com del factor d'insularitat, i també ha de fer feina per aconseguir un nou model de finançament" que vagi dirigit "cap a un concert econòmic". 

Per acabar, el president ha criticat l'actitud d'aquells que "volen fer mal al partit". "Una desobediència és molt greu per a aquesta presidència", ha dit, i ha destacat que en un partit "s'han de respectar les decisions adoptades pels òrgans que representen el conjunt dels afiliats". "És impossible avançar amb persones que només pensen a destruir i no a bastir ponts. El Pi està per damunt de tot", ha sentenciat.

stats