El gerent de l'Ajuntament de Calvià s'incorpora a l'Oficina Anticorrupció

La plaça de cap de Tecnologies i Anàlisi d'Informació de l'ens ha quedat deserta

El fins ara gerent de l'Ajuntament de Calvià, Cristòfol Milà, s'ha incorporat a l'Oficina Anticorrupció, segons ha publicat el BOIB aquest dijous. Milà, qui serà a partir d'ara el cap de l'Àrea d'Ètica Pública, Prevenció i Integritat, és un dels sis nomenaments que s'ha fet pel procediment de lliure designació per part del director de l'Oficina Anticorrupció, Jaume Far. 

En la relació d'incorporacions, es destaca que Milà hagi estat "interventor general" de la Comunitat Autònoma (2007-2011) i la seva "dilatada experiència en la gestió i el control pressupostari". A més d'interventor, ha estat director general de Pressupostos al Govern (1999-2003) i assessor de pressupostos i infraestructures a la Direcció General de la Guàrdia Civil (2006-2007).

Belén Alonso Méndez, auditora de la Sindicatura de Comptes, serà la cap de l'Àrea d'Investigació i Inspecció. Per altra banda, la plaça del cap de Tecnologies i Anàlisi d'Informació ha quedat deserta.

El lloc de cap de l'Àrea d'Assessorament, Representació i Defensa Jurídica estarà ocupat pel conseller tècnic del Ministeri d'Afers Exteriors, Miguel López Quevedo, del qual es destaca que està "doctorat en els aspectes econòmics i jurídics de la corrupció". D'altra banda, María del Carmen Castañer, funcionària a la Conselleria de Turisme, serà la cap d'Equip de Recerca.

Antonio Oliver, auditor de la Sindicatura de Comptes, serà el cap d'Equip de Prevenció. La relació de llocs de treball de lliure designació finalitza amb la funcionària de la delegació d'Hisenda, María del Carmen García, qui serà la secretària personal de Jaume Far.

PP, Cs i El Pi, en contra de la RLT de l'Oficina

La Relació de Llocs de Treball de l'Oficina Anticorrupció es va aprovar el març passat, amb el vot en contra de PP, Ciutadans i El Pi. Malgrat que aquest dijous se n'han fet públics sis nomenaments, l'organisme tindrà en total 24 treballadors, 11 dels quals s'havien de designar al llarg del 2019 –ara en manquen 5–. 

PP, C's i El Pi voten en contra de la dotació laboral de l'Oficina Anticorrupció

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF