Política 03/05/2019

Garrido acusa Casado de ser "l'únic trànsfuga del PP" per haver "destruït" el partit i convertir-lo en "el Vox blau"

"Les persones que ens n'anem del partit ho fem perquè no volem seguir en aquest partit que ha creat", ha dit en una entrevista

Europa Press
2 min
El president de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido.

MadridEl candidat de Ciutadans a l'Assemblea de Madrid, Ángel Garrido, ha assegurat aquest divendres que "l'únic cas de transfuguisme" al Partit Popular és el que s'ha produït l'últim any amb Pablo Casado, a qui ha acusat de convertir el partit en "el Vox Blau "i "destruir-lo". En el mateix sentit, l'ha convidat a "reflexionar" per assumir que és "l'únic culpable" del desastre en les passades eleccions generals.

Així ho ha dit l'expresident de la Comunitat de Madrid en una intervenció al programa d'Ana Rosa, recollida per Europa Press, en què se li ha preguntat per la seva assistència ahir a la celebració del 2 de Maig, en la qual Casado va evitar saludar-lo. En aquest sentit, ha considerat que si Casado no el va saludar perquè no el va veure li sembla "fantàstic", però si per contra no el va voler saludar ho consideraria un tret de "mala educació i immaduresa".

Preguntat sobre si li fa mal que el president del PP sostingui que Ciutadans és un "partit de trànsfugues", Garrido ha replicat que no, però que no ho entén. "Les persones que ens n'anem del partit ho fem perquè no volem seguir en aquest partit que ha creat. Què faci una reflexió perquè l'únic culpable és ell, i, quan la faci, remuntarà el PP de veritat", ha ressenyat.

"La meva intenció no era fer mal, perquè he estat 28 anys al partit i no soc ningú, com han dit. Jo soc on vull ser, i Ciutadans m'ha acollit amb enorme afecte, i té una cultura pel respecte de les persones, cosa que ha perdut el PP", ha lamentat.

Respecte a un possible suport del PP per a un possible govern de centre, ha insistit que tenen un enemic comú que és "l'esquerra", de la qual ha assegurat que no governarà a la Comunitat de Madrid. "El millor és que governi el centre i no la dreta. Tots tenim clar, també el PP, que el rival és l'esquerra, i que la resta ens haurem d'entendre", ha recalcat.

stats