Política 03/12/2018

MÉS es reivindica com l'opció "transformadora" per a Palma

La formació ecosobiranista enceta campanya pels carrers de Ciutat

Maria Llull
2 min
Presentació de la campanya de MÉS per Palma, amb Antoni Noguera i Neus Truyol.

Palma'Estimam Palma, una transformació en marxa' és el nom de la campanya que ha encetat aquest dilluns MÉS per Palma. Antoni Noguera, Neus Truyol i Llorenç Carrió, números u, dos i tres de la llista per a les eleccions municipals, n'han presentat els eixos principals durant l'acte que han fet al carrer de Sant Miquel. "Volem fer de Palma una ciutat molt més habitable, amable, cuidada, verda, sostenible i justa", ha afirmat Noguera, qui ha reivindicat les polítiques transformadores que MÉS per Palma ha duit a terme aquesta legislatura a l'Ajuntament. "Tot el que hem iniciat amb el govern de la gent és una transformació que just acaba de començar i ja està en marxa", ha dit el batle.

"Per una banda, hem muntat paradetes per treballar a peu de carrer, les quals recorreran diferents barris de Palma", ha assenyalat Truyol. "Som un partit que treballa al carrer, que cerca el cara a cara", ha afegit. El programa per a les properes eleccions serà un altre dels punts fonamentals. A més de recollir propostes al carrer, MÉS per Palma ha preparat un calendari de "dos mesos de reunions sectorials per assolir un programa consensuat, participat, plural i d'esquerres", ha continuat.

Per últim, els ecosobiranistes volen donar a conèixer la seva tasca dels darrers tres anys mitjançant l'elaboració de fullets de districte i de barri, els quals també serviran per avaluar el programa passat i marcar un full de ruta per a les properes eleccions.

Noguera ha volgut recordar alguns dels processos transformadors aconseguits durant la legislatura o que encara estan en marxa. "El Molinar Port Petit, el turó de Can Tàpera, les Fontanelles, la regulació del lloguer turístic, la restricció de nous hotels, el primer bosc urbà al canòdrom, l'Oficina Antidesnonaments, la recuperació de Can Ribas i de l'antiga presó, l'obertura de Can Balaguer o el nou passeig Martítim" han estat alguns dels projectes que el batle ha reivindicat. "Hem de tornar a governar per donar continuïtat a aquests grans canvis".

stats