Política 24/06/2019

La Fiscalia obre diligències contra el líder de Vox a Múrcia pels insults a la ministra Delgado

Juan José Liarte va dir que es tractava d'una "tiparraca" i una "p***" a les xarxes socials

Ara
1 min
La Fiscalia obre diligències pels insults del líder de Vox a Múrcia cap a la ministra Delgado

MadridLa Fiscalia Superior de la Regió de Múrcia ha anunciat aquest dilluns en un comunicat de premsa que incoa "diligències d'investigació penal" pels insults de Juan José Liarte, portaveu de Vox a l'assemblea regional de Múrcia, que va dir a Twitter que la ministra de Justícia en funcions, Dolores Delgado, era una "p***". La investigació pretén determinar si hi pot haver delicte en les paraules del líder ultradretà.

"La 'tiparraca' aquesta (Dolores Delgado) és una mentidera i els seus socis filoetarres així ho proclamen. Un inspector de policia al qual vaig conèixer, que bé podria ser un personatge de Pérez Reverte però que de fet no ho és, ja m'ho va advertir fa mols anys: d'una p*** només pots esperar-ne putades", va dir Liarte.

Delgado ha respost aquest matí a les declaracions assegurant que és "realment frustrant" trobar-se amb "persones que no tenen escrúpols" i ha enviat un missatge a PP i Ciutadans pels seus pactes amb la ultradreta: "S'ha de saber amb qui es pacta i amb qui no".

El dirigent regional de Vox va esborrar el seu missatge i va dir després que tot era un "malentès". "Sembla que no m'he explicat bé": va dir que es referia a "un senyor de Bildu" i no a Delgado amb el seu missatge.

stats