Política 10/02/2020

La FFTM facilita a les empreses de l'illa participar en les fires Expovacaciones i B-Travel

La institució ofereix l'espai i s'encarrega de la logística a canvi d'una quantitat simbòlica

Ivan Martin
1 min
Menorca no vol perdre cap oportunitat i estarà present a dues fires que reforcen la imatge com a destí.

MaóEl Consell de Menorca, a través de la Fundació Foment del Turisme (FFTM), ha anunciat l’obertura, per segon any consecutiu, de la convocatòria perquè les empreses i entitats de l’illa participin com a co-expositors en grans fires europees. La idea és unir esforços amb el sector privat, donar facilitats i que aquestes se sentin acompanyades per l’administració, a més de millorar la projecció exterior i ampliar les línies de negoci.

Entre els avantatges de les empreses participants destaca que la FFTM les integrarà dins el seu expositor, que tindrà una situació privilegiada dins la fira. L’ens públic també s’encarregarà del servei logístic. És a dir, la FFTM assumeix la contractació dels espais, la construcció i decoració de l’expositor, i habilitarà un mòdul específic per a cada empresa, i gestionarà el material promocional i les acreditacions dels participants. A canvi, les empreses interessades només hauran de fer una lleugera aportació econòmica per cobrir un mínim de les despeses que generi la contractació de l’espai.

El termini per presentar sol·licituds finalitza el pròxim dia 12. Les dues primeres fires que la FFTM posa a disposició de les empreses i entitats menorquines se faran a l’estat espanyol. Es tracta de la B-Travel de Barcelona, del 27 al 29 de març, i Expovacaciones Bilbao, que es durà a terme del 24 al 26 d’abril. Mentre la B-Travel es dirigeix a un públic que coneix molt bé Menorca i cerca productes o activitats noves, Expovacaciones és un aparador per a les potencialitats com a destinació entre un públic, el basc, que ha crescut els darrers anys.

stats