El nou comitè executiu i la junta directiva del PP tindran quatre membres de les Balears

És "la major representació que hem tingut", ha destacat el president del partit, Biel Company

El president del PP a les Balears, Biel Company, ha destacat la presència de fins a quatre  representants de la Comunitat entre el comitè executiu i la junta directiva de la formació, " la major representació que hem tingut en els òrgans nacionals del partit". Per això, s'ha mostrat "agraït" al nou president de l'Estat, del qual ha assenyalat que hi ha "plena coincidència".

En concret, es tracta del secretari general, Antoni Fuster, i de la vicepresidenta del partit i portaveu parlamentària, Marga  Prohens, que formaran part del comitè executiu del PP estatal, a més del portaveu del PP balear i batle de Santanyí, Llorenç Galmés, i el també el batle de Campos, Sebastià  Sagreras, com a membres de la nova junta directiva estatal del partit. "Són quatre persones molt importants dins el PP de les Illes Balears, a qui Pablo coneix bé, i estam satisfets i contents que el nou president els hagi posat a les seves llistes", subratlla.

Company, a més, ha valorat positivament el triomf de  Pablo   Casado en el XIX Congrés estatal i la seva proclamació com a nou president de la formació en substitució de Mariano Rajoy. "Avui sortim amb un partit més fort i amb un gran president que ens donarà grans alegries", ha assenyalat.

"Tenim un gran president. Hi havia dos candidats i sabíem que ambdós tenien un gran nivell per liderar el nostre partit. Des del PP Balears estam molt contents i felicitam el nou  president" , ha manifestat poc després de les primeres paraules de  Casado  com a nou líder del PP de l'Estat nacional. Abans, encara com a candidat, ha pronunciat un discurs als compromissaris que molts han considerat clau en el resultat final i que el president balear ha qualificat  d'"emocionant , molt proper a la gent, als territoris, i també amb un esperit integrador" .


EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF