Política 08/10/2019

Errejón, sobre el 10-N: "Hi haurà una majoria progressista i nosaltres hi tindrem un pes important"

El líder defensa el perfil social del candidat de Més País a Barcelona, Juan Antonio Geraldes

Laia Forès
1 min
Íñigo Errejón en una imatge d'arxiu.

MadridEl líder de Més País, Íñigo Errejón, pronostica que el seu nou partit, Més País, tindrà un paper clau en la configuració d'una majoria d'esquerres després de les eleccions del 10-N. En una entrevista a Telecinco, Errejón ha assegurat que Més País "tindrà un pes important" en la suma dels escons progressistes.

L'exdirigent de Podem ha demanat als partits deixar de banda la confrontació, els insults i els retrets, i ha advertit del perill de l'abstenció dels ciutadans "enfadats" amb la repetició electoral el 10 de novembre. "Si després ens haurem de posar d'acord, ¿per què perdem el temps [amb insults i confrontació]?", ha subratllat.

Errejón ha rebutjat comentar la dimissió de la número dos a Madrid, Clara Serra, per desacords amb el líder del partit i s'ha limitat a dir que és una "magnifica diputada". Del candidat per Barcelona, el politòleg Juan Antonio Geraldes, n'ha destacat el seu perfil social quan l'entrevistador li ha demanat pel suposat perfil sobiranista de Geraldes, exmilitant de Comunistes de Catalunya, partit integrat a EUiA. "Ha fet tota la vida política al cinturó industrial de Barcelona i va estar en una candidatura que posava per davant els objectius socials", ha assegurat Errejón.

stats