Política 28/06/2019

Antoni Noguera: "Hem de mirar per l'interès general del partit"

El membre de l'executiva de MÉS per Mallorca ha assegurat que el dilluns a les 20 h convocaran una altre assemblea

Ara Balears
1 min
Antoni Noguera, batle de Palma

PalmaAntoni Noguera, membre de l'executiva de MÉS per Mallorca, ha connectat amb el programa 'Al Dia IB3' l'endemà de conèixer la notícia que el partit hagi decidit prescindir de Fina Santiago i Vicenç Vidal per ocupar els càrrecs de consellers i de Miquel Ensenyat per ser senador autonòmic.

Noguera ha assegurat que el partit està treballant per mirar "l'interès general del partit", que al final "és l'interès dels ciutadans". "Ni tot és blanc ni tot és negre. Els plantejaments han de ser per l'interès general del partit", ha dit als micròfons de la cadena pública. A més, ha anunciat que el dilluns a les 20 h convocaran una altre assemblea.

Tot i això, el membre de l'executiva ha assegurat que és "important tancar aquesta qüestió per començar a fer feina". Respecte de la renovació del partit, Noguera ha dit que els tres tindran papers importants dins el grup i que "Vicenç Vidal encara ens pot donar moltes alegries". En resposta a si Fina Santiago i Vicenç Vidal no s'asseuran com a consellers dilluns que ve, Noguera no ha volgut entrar a fer-ne valoracions i només ha contestat que "hem de treballar amb positivitat i arribar a un acord units".

A més, ha remarcat que l'actitud del PSOE a l'hora de dur a terme les negociacions tampoc no ha ajudat a aquesta situació. "No vull donar la culpa al PSOE d'aquests desacords que puguem tenir, però també és evident que vull fer aquesta crítica perquè les negociacions han tingut una actitud que no els tocava", ha remarcat.

stats