Política 08/07/2019

Xavier Pericay: "És desagradable quan en un comitè la discrepància es gestiona amb un 'si no t'agrada te'n vas'"

Pericay ha criticat al programa 'Al Dia IB3' la falta de participació a l'hora de prendre decisions

Ara Balears
1 min
El diputat de C’s, Xavier Pericay, ha passat a l’ofensiva cap als centres.

PalmaXavier Pericay, que va deixar els seus càrrecs dins Ciutadans aquest dissabte, ha assegurat al programa 'Al Dia IB3' que "és desagradable quan en un comitè la discrepància es gestiona amb un 'si no t'agrada te'n vas'". A més, ha criticat que ha faltat participació a l'hora de prendre decisions dins el partit.

Pericay ha remarcat que la seva decisió no té res a veure amb la investidura de Pedro Sánchez, ja que està totalment d'acord amb els postulats del partit respecte d'aquesta qüestió. "Vaig comunicar a la direcció la meva dimissió dins l'executiva perquè he perdut la il·lusió".

En aquest mateix sentit, Pericay ha defensat l'acord al qual van arribar a Andalusia amb el PP i Vox, i ha remarcat que "hem arribat a un acord amb el PP. Els vots de Vox han estat necessaris per a la investidura, però les gestions les feim amb el PP. No es pot dir que governam amb ells ni que hi hagi cap document firmat".

Respecte de la situació d'Albert Rivera, Pericay creu que la seva reacció ha estat abrupta. "Se'l veu poc en els darrers mesos i esper que torni a recuperar el protagonisme que ha de tenir i que la gent de partit torni a tenir participació en les decisions del partit".

Sobre el seu futur, Pericay ha dit que no es planteja deixar la formació i que hi continuarà afiliat. A més, ha dit que s'ha tornat a donar d'alta d'autònom i continuarà amb la seva feina d'escriptor.

stats