Política 14/02/2022

Ensenyat enfurisma Ciutadans titllant-lo "d'extrema dreta"

Guasp contesta que aquesta declaració "demostra la indigència política" de MÉS per Mallorca

Miquel Crespí
1 min
La portaveu de Ciutadans, Patricia Guasp

PalmaEls resultats de les eleccions de Castella i Lleó, en què, per una banda, Vox s'ha erigit en el gran guanyador, passant d'un diputat a 13, i, per altra banda, Ciutadans i el PSOE n'han perdut 11 i 7, respectivament, han provocat avui un encreuament de declaracions entre MÉS per Mallorca i el partit de Patricia Guasp. "Ciutadans ha estat fagocitat per l'extrema dreta de Vox, i era el partit que abans ocupava aquest espai; no sap molt bé cap on s'ha de girar", ha afirmat el portaveu ecosobiranista, Miquel Ensenyat.

Aquesta anàlisi ha enfurismat Guasp, qui ha titllat "d'acusacions gravíssimes" les paraules d'Ensenyat. "Demostra la ignorància i la indigència política del nacionalisme balear", ha contestat la portaveu de Ciutadans. "És lamentable que un representant polític no sàpiga què és el centre polític liberal", ha afegit.

Cordó sanitari a Vox

D'altra banda, els dos partits s'han mostrat distants en la creació d'un cordó sanitari a Vox. Mentre MÉSer Mallorca aposta per aïllar el partit de Jorge Campos "per no donar-li protagonisme", Guasp s'hi ha posicionat contràriament, ja que això "seria fer-li publicitat". "No sabria dir la fórmula correcta, però tots tenim responsabilitat, ja sigui per omissió o per contraposició", ha conclòs.

stats