Política 03/05/2018

El Consell d'Eivissa ha denunciat el "frau" per la utilització del nom 'Ibiza' en una pel·lícula rodada a Croàcia

El Consell assenyala que la pel·lícula produïda per Netflix "torna a utilitzar els pitjors tòpics de descontrol lligats al nom de la nostra illa"

Ara Balears
1 min
El port d'Eivissa, en una imatge d'arxiu

PalmaEl Departament de Turisme de la institució insular ha fet pública la seva indignació per la utilització del nom 'Ibiza' en aquesta pel·lícula que, per les informacions de què disposa el Consell, ha estat rodada a Croàcia.

Segons el Consell, la pel·lícula, produïda per Netflix, "torna a utilitzar els pitjors tòpics de descontrol lligats al nom de la nostra illa". Els productors varen contactar amb el Consell per demanar el suport de la institució en la tramitació de les autoritzacions i el rodatge, però "atès l'argument del film", la institució va rebutjar qualsevol possibilitat de col·laboració amb el projecte, "i fins avui no n'havia tingut cap notícia més".

Finalment, el Consell ha assegurat que "estudiarà la possibilitat d'emprendre accions legals contra aquesta producció" perquè "s'aprofita del nom d'Eivissa i ni tan sols hi ha estat rodada".

stats