Política 25/05/2019

Visites al mercat, esport i passejades durant la jornada de reflexió

Mentre la majoria de candidats descansen, Bauzá es posa la bata blanca de farmacèutic

A. Schnabel
2 min
Francina Armengol ha aprofitat per fer la compra a l'Olivar.

PalmaDesprés de dues setmanes intenses de campanya per a les eleccions autonòmiques, insulars, municipals i europees d'aquest diumenge, la candidata a revalidar la presidència de les Balears, Francina Armengol, ha aprofitat el matí de reflexió electoral per anar a comprar fruita i verdura al mercat de l'Olivar. Mentrestant, la candidata a presidir el Consell de Mallorca, la també socialista Catalina Cladera, ha assistit a un partit de bàsquet que han jugat els seus fills a Marratxí.

La família i les visites al mercat també són les prioritats dels ecosobiranistes el dia previ a les eleccions. Com cada dissabte, Fina Santiago ha anat a berenar i a comprar la fruita de la setmana pel barri, però aquest horabaixa quedarà a casa per llegir. El candidat a la presidència, Miquel Ensenyat, passarà el dia en família i anirà a passejar les cusses, mentre que Guillem Balboa assistirà als cossiers d'Alaró. La candidata de MÉS al Consell de Mallorca, Bel Busquets, passarà el dia amb els amics, prepararan el dinar junts i dinaran en família, mentre que el candidat a revalidar la batlia de Palma, Toni Noguera, i la regidora Neus Truyol han fet l'aperitiu plegats tot comentant l'actualitat. Tenen previst dinar amb el seu equip de campanya a Gènova.

La regidora Neus Truyol i el candidat a revalidar la batlia de Palma, Toni Noguera, fan l'aperitiu.

El candidat de Ciutadans al Govern, Marc Pérez-Ribas, ha optat per sortir a passejar amb la família pel Port de Sóller. Mentrestant, la número u del partit taronja al Consell de Mallorca, Beatriz Camiña, ha aprofitat per fer una mica d'esport i passar la jornada amb la família. La candidata a Cort, Eva Pomar, ha preferit, com Armengol, fer una visita al mercat, però s'ha decantat pel de la plaça dels Patins, on es venen cada dissabte productes ecològics. Aquest horabaixa té previst assistir al primer concert de violí del seu fill, que té cinc anys.

Eva Pomar es decanta pel mercadet ecològic de la Plaça dels Patins.

Bauzá es posa la bata blanca

José Ramón Bauzá, número 5 de la llista del partit taronja al Parlament Europeu, ha penjat un vídeo a Twitter on se'l pot veure amb la bata blanca treballant a la seva farmàcia de Marratxí. El "farmacèutic reservista espanyol" –tal com es va definir ell mateix en una altra piulada– ha demanat el vot tot recordant que "Espanya es construeix des de les institucions i també des dels petits comerços".

El candidat d'El Pi al Parlament, Jaume Font, també farà feina a l'horabaixa, al seu restaurant Los Patos, però al matí ha anat a tallar-se els cabells i dinarà amb la família. La candidata al Consell de Mallorca, Xisca Mora, preveu passar el dia amb la família, mare i nebots; mentre que el candidat a l'Ajuntament de Palma, Josep Melià, ha sortit a caminar per la ciutat i passarà el dia amb els fills.

Jaume Font ha anat a tallar-se els cabells.
stats