Política 12/01/2018

Xoquen lleument dos vaixells al port de Barcelona

Una embarcació de GNV ha topat amb un altre creuer que estava atracat al port sense causar ferits

Ara
1 min

BarcelonaEl ferri 'Majestic', de la companyia Grandi Navi Veloci, ha topat lleument aquest divendres al migdia amb el creuer 'Viking Star', amarrat a la Terminal B, segons han confirmat fonts del Port de Barcelona. Els fets s'han produït per motius que es desconeixen al voltant de les dues del migdia quan el ferri arribava a la capital catalana i ha iniciat les maniobres per atracar al Moll de Ponent. El primer, de bandera italiana, cobreix la ruta Barcelona-Gènova, mentre que el segon és un creuer de bandera noruega de la companyia Viking Cruises.

La topada no ha causat ferits però primera hora de la tarda s'estaven avaluant els possibles desperfectes. En qualsevol cas, fonts del Port de Barcelona han assegurat a l'ARA que en cas que hi hagi danys materials seran "mínims". L'incident tampoc ha provocat problemes en l'entrada i sortida de la resta de creuers i mercants, segons les mateixes fonts.

Els comptes de Twitter de Portuaris CNT i Estibadors Cat han difós el vídeo de la col·lisió a través de la xarxa social.

stats