Política 22/02/2018

UGT i CCOO convoquen vaga de treballadors pel Dia de la dona

Amb motiu del Dia de la dona treballadora, es convoca una vaga per reclamar la igualtat de drets a la feina entre els homes i les dones

Maria Cifre
1 min
Cartell de la vaga convocada per dia 8 de març

PalmaEls sindicats CCOO i UGT convoquen una vaga de treballadors de dues hores per torn per al proper 8 de març, amb motiu del Dia internacional de la dona treballadora.

El secretari de política institucional de CCOO d'Espanya ha assistit avui a l'assemblea i ha explicat que "la vaga del 8 de març té un significat especial que té dues direccions: el to reivindicatiu i la proposta que fa".

La vaga té com a objectiu reivindicar la igualtat entre gèneres en l'àmbit del treball. Es tracta d'una manifestació contra les violències masclistes, la bretxa salarial i la precarietat laboral.

Imatge ARA Balears

La vaga convocada pel 8 de març està convocada per a cada torn de treball.

El treballadors del torn de vespre podran fer vaga de les 0 h a les 2 h, durant el torn de matí serà de les 11 h a les 13 h i, al torn d'horabaixa, vaga serà permesa de les 16 h a les 18 h. Tots els ponents de l'assemblea han volgut recordar que no es tracta d'una vaga només de dones i per a dones.

stats