Política 19/10/2018

Un jutge dicta una ordre de detenció contra quatre membres dels CDR que es van encadenar al Palau de Justícia

El magistrat els vol notificar l'escrit d'acusació

Ara
1 min
Els mossos desallotgen centenars de persones encadenades a les portes del TSJC

BarcelonaEl jutjat d'instrucció número 31 ha dictat una ordre de detenció contra quatre membres dels CDR que es van encadenar a les portes del Palau de Justícia per notificar-los l'escrit d'acusació, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Aquest tràmit s'ha de fer personalment i, tot i que el jutjat els havia citat en diverses ocasions, no s'hi han presentat.

Fa un mes, la fiscalia va demanar dos anys i mig de presó per a onze dels catorze membres dels CDR que la policia va detenir el 23 de febrer després d'encadenar-se a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). L'acció s'havia convocat coincidint amb la declaració del major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, a l'Audiència Nacional per denunciar la repressió per part de l'Estat.

Des de Twitter, els CDR han explicat que les ordres són contra quatre membres dels comitès de Terrassa, Matadepera, Gràcia (Barcelona) i Sabadell. El CDR de Terrassa també ha fet una crida a concentrar-se davant l'Ajuntament de Terrassa a les vuit del vespre.

stats