Política 09/04/2019

Podem denuncia l'existència de set abocadors il·legals a Puigpunyent

Critiquen la manca de neteja, de punts de recollida de fems i la falta de conscienciació ciutadana com a factors perquè proliferin

Ara Balears
1 min
Podem denuncia l'existència de 7 abocadors il·legals a Puigpunyent

PalmaPodem ha fet saber al batle del municipi de Puigpunyent, Biel Ferrà Martorell, la proliferació d'abocadors il·legals al terme aquests darrers anys. Actualment, segons la formació, han comptat set abocadors ubicats en zona ANEI i a la serra de Tramuntana, Patrimoni de la Humanitat. Tal com han explicat en un comunicat, aquest fet es deu a la manca de control en una de les urbanitzacions més grans del municipi, Son Net, "que ha estat deixada de banda per part del consistori".

En el comunicat també critiquen la manca de neteja, de punts de recollida de fems i la falta de conscienciació ciutadana. Per aquestes raons, els camins del municipi estan plens de brutor, la qual cosa no és compatible amb el nivell de protecció que s'ha atorgat a aquesta zona. Podem Puigpunyent-Galilea reclama que l'Ajuntament de Puigpunyent previngui, actuï i retiri o que faci retirar a qui pertoqui, els abocadors il·legals del municipi.

stats