Política 12/07/2018

Ciutadans sobre Arran: "El seu únic objectiu és dinamitar la convivència"

El partit demana accions al govern de Pedro Sánchez per prohibir les mobilitzacions contra la massificació turística

J. R.
1 min
Rivera acompanyat dels diputats de C's a Balears, Xavier Pericay i Olga Ballester, i el candidat al Congrés, Fernando Navarro.

PalmaEl diputat balear de Ciutadans, Fernando Navarro, ha presentat una bateria de tres puntes al Congrés dels Diputats per sol·licitar informació al govern espanyol sobre el col·lectiu Arran i "la seva afectació a sectors estratègics de Catalunya, la Comunitat Valenciana i les Illes Balears". Navarro ha presentat les preguntes motivat per les accions dels joves independentistes contra un bus turístic de Palma al castell de Bellver i dos autobusos més a València i Barcelona.

"Aquests atacs de turismofòbia afecten greument la imatge del nostre país i no afavoreixen la consolidació de les destinacions turístiques i, per tant, de l'ocupació que s'hi generen”, ha manifestat Navarro."L'únic objectiu d'aquest grup és dinamitar la convivència i la llibertat del ciutadans", ha afegit.

Navarro demana per escrit al govern de Pedro Sánchez si coneix els fets, com pensa protegir la indústria turística i la imatge d'Espanya i li sol·licita que prengui mesures perquè les accions "no es tornin a produir".

stats