Política 10/07/2019

La secretària d'organització de Cs, sobre els militants: "És una junta de set friquis en una agrupació de 200 friquis"

'Diario de Mallorca' ha tingut accés a un àudio d'una reunió que va fer la Junta de Palma del partit taronja el passat 25 de juny

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de Joana Capó.

PalmaUn àudio d'una reunió de la Junta de Palma de Ciutadans que es va dur a terme el passat 25 de juny, publicat per 'Diario de Mallorca', ha fet palesa la delicada situació de l'agrupació de Ciutat. A la gravació se sent la secretària d'Organització, Joana Capó, argumentant en contra d'una renovació de la direcció de Palma. "Això és una junta de set friquis en una agrupació de 200 friquis", diu Capó a l'àudio, fent referència a les bases. "No podem generar més inestabilitat", afegeix.

Miquel Busquets, María Amezcua i Isabel Reynés, els tres membres que queden al capdavant del partit a Palma, varen assistir a l'esmentada reunió, així com el regidor Alejandro Escriche i la secretària d'organització i també regidora, Joana Capó. Tots ells varen debatre la possibilitat de dissoldre la Junta de Palma després d'haver perdut la meitat dels seus membres.

Capó també va ironitzar sobre les declaracions de Xavier Pericay després de perdre les primàries. "Estam en un partit on el portaveu de Cs Balears diu que sou ximples perquè no sabeu a qui votar a les primàries".

stats