Política 19/12/2018

L'Ajuntament de Palma rebrà 2,3 milions d'euros de la Llei de capitalitat

El Consistori disposa així d'una partida del Consell de Mallorca per fer front a algunes de les seves inversions més importants

Aina R. S.
1 min
El batle de Palma, Antoni Noguera, i el conseller insular de Desenvolupament Local, Joan Font

PalmaL'Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca han signat aquest dimecres un conveni per a la inversió de 2,3 milions d’euros de la Llei de capitalitat, 800.000 euros més que l'any passat. El batle, Antoni Noguera, i el conseller de Desenvolupament, Joan Font, han formalitzat així l’acord, que té com a objectiu impulsar la construcció de noves infraestructures i dotar amb serveis Palma.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha afirmat que “és una molt bona notícia per a aquesta ciutat" i ha agraït la col·laboració institucional. Noguera també ha explicat que “aquestes inversions són un gran impuls per a l’economia sostenible i sobretot per a la ciutat del futur que volem” i ha assegurat que la Llei de capitalitat i l'impost turístic "són la benzina de l'Ajuntament de Palma".

Per la seva banda, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, ha destacat que aquest conveni proporcionarà una millora dels serveis i de les infraestructures de Palma. Font ha explicat que ha costat trobar la fórmula adequada per fer efectives aquestes inversions, però que finalment s'ha trobat i és tota una garantia.

Accions subvencionades a través de la Llei de capìtalitat:

  • Remodelació del passeig de Son Sardina (170.000,00 €)
  • Creació del banc de terres de Palma (19.600,00 €)
  • Compra d’una autoescala per al Servei de Bombers de Palma (850.000,00 €)
  • Rehabilitació de la piscina de Son Hugo (713.800,00 €)
  • Adquisició d’un vehicle elèctric per a Son Reus (46.600,00 €)
  • Finalització de la construcció de la nova seu de l'IMI (500.000 €)

stats