Política 28/11/2019

Cort concedeix quatre Medalles d'Or de la ciutat a entitats emblemàtiques de Palma

Els guardons s'atorgaran a l'Escola de Música i Dansa, al Taller de Restauració del Bisbat de Mallorca, al Banc d'Aliments i a l'equip de futbol femení CF Collera

K. O.
1 min
Ajuntament ee Palma

PalmaEl ple de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dijous per unanimitat concedir la Medalla d'Or de la ciutat a l'Escola de Música i Dansa, al Taller de Restauració del Bisbat de Mallorca, al Banc d'Aliments i a l'equip de futbol femení CF Collera. Els guardons s'entregaran als representants de cada entitat el pròxim 31 de desembre durant la festa de l'Estandard. El regidor de Cultura i Benestar Social de Palma, Toni Noguera, ha agraït a tots els partits de Cort que hi hagin votat a favor.

Com ha informat Efe, l'Escola de Música i Dansa de Mallorca és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu l'estudi, la documentació, l'ensenyament, la difusió i el foment d'elements de la cultura popular i tradicional de l'illa, especialment el ball, la música, els instruments i la indumentària. El Taller de Restauració del Bisbat va néixer fa tres dècades per conservar el patrimoni artístic diocesà, on treballa un equip de professionals de diverses procedències que en els darrers mesos ha aconseguit recuperar peces molt importants de l'art diocesà mallorquí.

El Banc d'Aliments recull des del 2002 aliments per afavorir les famílies, persones i grups en situació de vulnerabilitat social i econòmica. Finalment, sobre el Collera cal recordar que va néixer el 1999 i la temporada 2008-2009 va ser campió del seu grup a Primera nacional, i guanyà els 26 partits de la Lliga. L'equip va ascendir a la Superlliga a i va aconseguir la permanència durant sis anys consecutius. Actualment està a Segona Divisió.

stats