Política 03/10/2018

Conxa Juanola es presentarà a les primàries d'Ara Maó per liderar la candidatura municipal

Juanola ha demanat als seus companys d'equip que tornin a presentar-se al seu costat i recorda que el projecte polític només se centra a resoldre els problemes de la ciutat i les persones

Ivan Martín
2 min
Ara Maó i el PSOE han governat durant aquesta legislatura l'Ajuntament de Maó després de l'etapa anterior del Partit Popular.

MaóConxa Juanola ha decidit presentar-se al procés de primàries obertes d'Ara Maó amb l'objectiu de ser l'elegida per encapçalar la candidatura de l'agrupació d'electors a les eleccions municipals del maig de l'any que ve. Juanola es veu amb forces d'encapçalar un segon projecte que serveixi per consolidar totes les qüestions iniciades durant l'actual mandat. De fet, Juanola comenta que "cal confirmar el projecte de ciutat i tenim molts temes començats. A més, la fórmula emprada d'agrupació d'electors és molt còmode per a mi, ja que no tenc cap imposició. És una demanda de la ciutadania que reclamava als partits polítics una manera diferent d'organitzar-se i de funcionar".

D'altra banda, Conxa Juanola ha recordat que "no tenim disciplina de vot, prenem decisions d'acord amb el programa electoral. Només ens centram a resoldre els problemes de la ciutat". A més, la batlessa de Maó especifica les prioritats amb vista a la pròxima legislatura, les quals, per cert, estan en avançat estat de tramitació. D'aquestes, Juanola destaca "el conservatori de música, la residència per a la gent gran, l'antic hospital Verge del Toro per a malalts crònics, l'escola d'adults, la recuperació d'edificis abandonats per fer-ne un ús social i la materialització del projecte de planta desnitrificadora".

Juanola es presentarà a les primàries d'Ara Maó i la intenció és sortir amb el vistiplau dels assistents però també amb el suport dels que han estat companys de l'aventura política en aquesta legislatura. Per això, la batlessa de Maó admet que "he demanat al meu equip que es presenti amb mi. La gent votarà l'ordre de sortida i aquest marcarà les persones que tindran la responsabilitat perquè gaudiran de governar si els resultats són favorables. Tots tenen la meva confiança i m'agradaria que formassin part del projecte".

stats