Política 03/09/2019

El Consell de Menorca incorpora Jesús Gomila a la Direcció Insular de Promoció Turística

És l'actual director de l'oficina de Jumbo Tours a Eivissa i Formentera

Iván Martín
1 min
Gomila té experiència de gestió turística amb l'establiment familiar situat a Es Mercadal.

MaóEl nomenament de Jesús Gomila com a director insular de Promoció Turística ha completat l'organigrama del Consell de Menorca per als pròxims quatre anys. L'elecció de Gomila, que treballarà sota les ordres de la presidenta de la institució Susana Mora, ha estat consensuada amb PIME i l'Associació Hotelera de l'illa (ASHOME). De fet, el perfil de Gomila respon a unes directrius conservadores, tot i que la intenció és cercar una persona capaç de cercar l'equilibri entre el desenvolupament turístic i la sostenibilitat que diferencia Menorca de la resta de competidors.

Així, Jesús Gomila passarà a integrar l'organigrama del Consell a l'àmbit turístic, però la institució convocarà un concurs públic per escollir el gerent de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM). Les principals patronals socioeconòmiques s'han mostrat satisfetes perquè consideren que les bases establertes contribuiran en la recerca d'un responsable que conegui el mercat i el sector privat. Qui també s'ha mostrat satisfet pel nomenament de Gomila és l'Associació d'Hostaleria i Restauració de Menorca, perquè el futur director insular de Promoció Turística ha treballat en el sector.

Gomila, natural del Mercadal, té 32 anys i és director de l'oficina de Jumbo Tours a Eivissa i Formentera. També és tècnic superior d'allotjament per la Universitat de Barcelona i acumula experiència professional a l'exterior. S'incorporarà a mitjan mes. La seva família dirigeix l'Hostal Restaurant Jeni, un històric establiment que s'ha sabut adaptar als nous temps gràcies a l'empenta dels germans Joan Vicent i Jesús Gomila.

stats