Política 20/04/2020

El Consell de Menorca demana a les grans superfícies que impulsin el producte local

També promocionen el consum a través d'una campanya de sensibilització ciutadana

Ivan Martin
1 min
La màxima institució de l'illa vol implicar a tots els responsables de grans superfícies per a augmentar les vendes del producte local.

MaóEl Consell de Menorca ha traslladat als responsables de les grans superfícies de l'àmbit alimentari que potenciïn i prioritzin la venda de productes locals. La institució ha enviat una carta perquè els gestors d'aquests establiments donin suport a la venda dels productes autòctons, així com per donar suport al sector primari, especialment amb aliments com el formatge i altres lactis i la carn vermella menorquina.

El responsable del Departament d'Economia del Consell de Menorca, Miquel Company, ha explicat la importància d'optar pel producte local en el context d'impacte econòmic causat pel coronavirus. “Com a responsables d’establiments comercials dedicats a l’alimentació, tenen a les seves mans la manera més ràpida i directa d’arribar als consumidors a través dels lineals mitjançant l’increment de promocions o qualsevol altra acció que pensin que pugui ajudar en aquests moments tan complicats tothom, i especialment el camp de Menorca”, ha assenyalat.

D'altra banda, la màxima institució insular durà a terme una campanya de sensibilització del consum de productes locals. L'Administració està fent insercions publicitàries amb el missatge 'Ara més que mai. Consumeix producte local fresc i de proximitat'. Company creu que aquesta “és una primera passa davant la urgència que volem complementar amb una segona campanya més ambiciosa i que durarà tot l’any, en què estam dissenyant altres accions que apel·lin a aquesta sensibilitat i solidaritat”.

stats