Política 12/12/2019

El Consell de Menorca presenta la marca Reserva de la Biosfera per a productors locals

La marca reconeixerà productes agroalimentaris, d’artesania, activitats econòmiques tradicionals i serveis turístics

Iván Martín
1 min
L'objectiu de Menorca és crear un nou distintiu que serveixi d'enllaç entre productors i administració.

MaóEl Consell de Menorca ha presentat públicament la nova marca Reserva de la Biosfera, un distintiu de qualitat que reconeix les bones pràctiques de productors i empreses de l’illa. La idea és reconèixer aquelles iniciatives que desenvolupen una activitat econòmica, però protegeixen el medi ambient i la cultura menorquina.

L’acte ha estat una trobada entre els responsables insulars de Medi Ambient i Reserva de la Biosfera i aquells productors interessats a conèixer el funcionament de la marca, el seu potencial de promoció i la seva contextualització en iniciatives com el producte d’ecoturisme i la marca espanyola de Reserves de Biosfera. Així, s’han donat a conèixer els objectius i els principis de la marca, el compromís que suposa la seva adhesió, els beneficis de la certificació i les passes que cal seguir per sol·licitar-la.

Per promocionar la marca Reserva de la Biosfera, el Consell durà a terme una campanya de comunicació lligada a aquest distintiu. La marca reconeixerà productes naturals del sector agroalimentari, productes d’artesania, activitats econòmiques tradicionals i serveis turístics que compleixin amb les normes i requisits obligatoris. El distintiu és una aposta institucional per a la dinamització i projecció econòmica.

stats