Política 07/04/2021

El Consell de Mallorca rebrà 8,6 milions del govern espanyol per les obres a les carreteres de l'illa

El Consell insular aposta per potenciar la mobilitat sostenible

ARA Balears
1 min
Limitació de velocitat i avançaments prohibits: les noves mesures del Consell per la carretera de la Serra

PalmaEl Consell de Mallorca ha arribat a un acord amb el govern espanyol per liquidar els 8,6 milions d'euros de les obres que s'han dut a terme a les carreteres de l'illa. Després de la comissió bilateral mixta d'aquest dimecres, el govern de l'Estat s'ha compromès a pagar aquesta partida al Consell insular abans que acabi l'any i han anunciat que continuaran negociant el conveni de carreteres.

L'objectiu d'aquest conveni, segons ha informat el Consell de Mallorca, és assegurar la inversió de l'Estat a Mallorca amb relació a infraestructures viàries i ha recordat que el conveni encara vigent preveia que el govern espanyol invertís 431 milions d'euros fins al 2022, 201 milions dels quals s'han executat i resten pendents 230 milions d'euros més.

Durant la comissió bilateral mixta d'aquest dimecres també s'han començat a establir els termes d'un nou conveni amb la quantitat que quedaria pendent d'executar per als pròxims anys, a més d'una actualització dels projectes. El Consell ha explicat que el seu objectiu és dur a terme projectes que permetin potenciar la mobilitat sostenible.

stats