Política 13/03/2019

Company adverteix que votar Vox o Ciutadans és donar el vot a Sánchez i Armengol

El candidat a la presidència del Govern dels populars ha marcat distàncies amb les altres formacions de dretes de les Illes

K. O.
1 min
Company insta a la presidenta del Govern a tancar "de manera inmediata" la signatura del REB amb el nou executiu de Pedro Sánchez.

PalmaEl president del Partit Popular balear, Biel Company, considera que "votar una altra opció de centredreta" que no sigui la seva formació implica "donar el vot a Sánchez i Armengol". D'aquesta manera, i sense fer cap referència explícita a Vox i Ciutadans, el candidat a la presidència del Govern dels populars ha marcat distàncies amb les altres formacions de dretes de les Illes. Les declaracions es varen fer aquest dilluns durant la presentació de la candidata a la batlia d'Andratx, Estefanía Gonzalvo, qui va declarar que "soc mallorquina de pare foraster i em sent orgullosa de ser espanyola".

Cal recordar que aquests darrers mesos importants figures del PP s'han donat de baixa, com és el cas de l'expresident balear i senador José Ramón Bauzá, que renuncià a l'acta de senador per discrepàncies amb el partit, i poc després es va confirmar la seva col·laboració amb Ciutadans. A més, el diputat menorquí Antoni Camps abandonà el PP i renuncià al seu escó al Parlament balear per ser el cap de llista de Vox al Consell de Menorca, una passa que també va fer l'actual candidat al Consell de Mallorca de la formació d'extrema dreta, Pedro Bestard, qui es donà de baixa la mateixa setmana que fou presentat com a nou fixatge de Jorge Campos.

stats