Company: "La gent vol canvi a Balears hi ho aconseguirem"

El líder del PP es presenta com l'única alternativa a un Govern "dirigit per Armengol i els seus socis radicals"

El president del PP balear i candidat al  Govern , Biel Company,   ha protagonitzat aquesta nit a Palma el tancament de campanya del partit  i ha afirmat que “la gent vol canvi a Balears i ho aconseguirem”. Segons Company  “només el Partit Popular és una alternativa real i possible als pactes d'esquerres”.  Acompanyat dels candidats al Consell de Mallorca, Llorenç  Galmés , a l'Alcaldia de Palma, Mateu  Isern , i al Parlament europeu, Rosa Estaràs,  el líder popular ha assenyalat que “amb més diners que mai, el  Govern  d'esquerres ha estat incapaç de resoldre els problemes de la gent”, per la qual cosa ha qualificat els últims quatre anys de “legislatura perduda”.

A ritme de pop espanyol dels anys 80 i 90, el PP ha tancat la campanya en el restaurant Es Molí des Compte amb una festa  en la qual   han  assistit  prop de 200 persones. Els líders del partit han aprofitat l'acte per donar les gràcies als simpatitzants i militants que han  col·laborat  amb la formació durant aquestes setmanes o que faran la funció d'interventors durant la jornada de  diumenge .

El líder dels populars de Balears, que ha arribat a l'acte amb quasi una hora de  retard, ja que  venia d'actes  electorals  a Campos i Sa Pobla, ha apuntat que “tenim un projecte de concòrdia i de prosperitat econòmica” i ha conclòs afirmant que “volem unes Illes Balears millors, per la qual cosa governarem fugint de postures extremistes, des de la centralitat i sempre al servei de la ciutadania”.

Per part seva, el candidat al Consell de Mallorca, Llorenç  Galmés , ha apuntat  que “estem enormement il·lusionats perquè sabem que el treball que  hem fet, fem i farem és el que els mallorquins esperen de nosaltres” i ha assenyalat que “el 26 de maig és una data clau. És la data en què  començarem a canviar les polítiques sectàries, prohibicionistes i persecutòries dels partits d'esquerres perquè gestionarem el Consell com l'Ajuntament  dels ajuntaments i treballarem per a tots, no només per a  alguns, com ha ocorregut aquesta legislatura. Qualsevol persona que entre pel
portal de la institució sortirà amb solucions, no amb més problemes”.

En la seva intervenció, Mateu  Isern  ha afirmat que “estem a 24 hores de  fer possible un canvi il·lusionant per a Palma i posar fi a 4 anys de sectarisme,  ineficàcia i prohibicions del govern d'esquerres”. El candidat a l'Ajuntament de  Ciutat  ha afegit que “el PP és l'únic partit capaç de liderar aquest canvi i fer de Palma una ciutat d'oportunitats per a tots”.

Finalment, Rosa Estaràs ha afirmat que “votar Europa és votar drets fonamentals, pau, llibertat i solidaritat. El Partit Popular és fundador de la construcció europea. Tenim experiència, som fiables, hem estat des del principi”  i ha afegit que “votar Partit Popular Europeu és votar per Balears, per Espanya i  pels drets fonamentals”, per la qual cosa ha demanat que “no fem cap experiment, perquè Europa està en joc”.

Acte del matí

El matí,  Company ha afirmat aquest divendres que "el Partit Popular és l'única alternativa a quatre anys més d'un Govern dirigit per Armengol i els seus socis radicals que, tot i disposar de 4.000 milions d'euros més, ha estat incapaç de donar un impuls econòmic a les Illes. Sortim a guanyar i a governar sense radicalismes".

Acompanyat pels candidats al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés; a la batlia de Palma, Mateu Isern, i al Parlament Europeu, Rosa Estaràs, el líder popular ha destacat que "defensam un projecte en positiu, centrat i amb l'objectiu de sumar, que té un equip amb experiència, ganes i il·lusió". També ha comentat que vol canviar "un Govern d'esquerres radical i de confrontació per un Govern capaç de solucionar els problemes de les persones, que només pot ser liderat pel Partit Popular ".

En aquest sentit, el líder dels populars de les Illes Balears ha apuntat que "només el Partit Popular, al centredreta, ofereix l'experiència, la centralitat i el sentit comú necessaris per governar les institucions de les Balears". Així, Company ha assenyalat que "l'única alternativa per evitar un altre Pacte d'esquerres és el PP", per la qual cosa ha destacat que "optar per partits minoritaris o ambigus implica vots per a Armengol" i ha fet al·lusió al que ha passat en les eleccions generals, en les quals "votar altres opcions de centredreta ha fet Pedro Sánchez president".

D'altra banda, Biel Company ha afirmat que "la desacceleració que anuncien les organitzacions empresarials fa necessari un impuls econòmic que el PP ja ha fet en el passat". En aquest sentit, la reforma fiscal que suposarà una baixada d'impostos, especialment a les rendes mitjanes i baixes, i la recuperació de les lleis agrària, turística i del sòl seran les primeres mesures que adoptarà el Partit Popular per impulsar l'economia.

Per la seva banda, Mateu Isern ha posat de manifest que "Palma no havia tingut mai un equip de govern tan sectari i tan ineficaç com aquest" i ha apuntat que "la ciutat està més encallada i bruta que mai", per la qual cosa ha demanat que "aquells palmesans que no vulguin que el Pacte d'esquerres continuï governant, donin el seu vot al Partit Popular, per evitar que passi el mateix que a les eleccions generals".

El candidat al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha afirmat que "Mallorca no es mereix una paràlisi absoluta durant quatre anys més" i ha dit que, "després d'una legislatura d'un govern radical i sectari, hi ha una alternativa liderada pel Partit Popular, que farà feina per solucionar els problemes, necessitats i inquietuds dels mallorquins ".

Per això, Galmés ha demanat als ciutadans que "comparin projectes i persones i el diumenge ens donin l'oportunitat de governar per donar solució a les necessitats de Mallorca".

 

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF