Política 23/04/2019

Company promet 30 milions anuals per a l'embelliment de zones turístiques

En candidat del PP a presidir el Govern de la Comunitat s'ha reunit aquest dimarts amb hotelers de la Platja de Palma

Carles Tudurí
2 min
Company promet 30 milions anuals per embelliment de zones turístiques

PalmaEl candidat a la presidència del Govern balear, Biel Company, ha promès aquest dimarts que si arriba al Govern de la Comunitat farà "una inversió en els nuclis turístics d'un mínim de 30 milions anuals en plans d'embelliment”.

Company, la cap de llista al Congrés, Marga Prohens, i els candidats a les batlies de Palma i Llucmajor, Mateo Isern i Eric Jareño, respectivament, s'han reunit aquest matí amb l'Associació d'Hotelers de la Platja de Palma en el marc de la ronda de contactes amb els diferents sectors de les Illes.

El líder del PP balear ha recordat que “malgrat que disposava de 4.000 milions més aquesta legislatura, la senyora Armengol no ha fet cap infraestructura per donar un plus de qualitat a les zones madures”. Company ha afegit que “amb una ‘llei Frankestein’ aquest Govern antiturístic ha frenat coses interessants per al sector”.

Per això, el candidat a presidir el Govern a les eleccions del pròxim 26 de maig ha avançat que el seu partit recuperarà la disposició 4 de la seva Llei de turisme, "que permetia que els hotels de 2 o 3 estrelles poguessin passar a 4 o 5, com va ocórrer a la Platja de Palma".

Company ha presentat aquest dimarts el projecte del PP als hotelers de la Platja de Palma, un sector que "es posa al dia ràpidament com vam fer nosaltres quan vam governar amb la nostra Llei de turisme, augmentant la qualitat de l'oferta. L'Administració va molt endarrerida, no podem tenir una oferta turística de gran qualitat i unes inversions públiques d'una molt baixa qualitat”, la qual cosa es tradueix que es “tanquin platges quan plou perquè l'Administració no ha fet res”.

Valoració del debat

Company ha valorat el debat entre candidats del 28-A d'aquest diumenge destacant que “tots coincideixen que hi ha hagut un clar perdedor, Pedro Sánchez, que va estar molt incòmode, nerviós i no va estar a l'altura, com és de preveure en una persona que ha assaltat la Moncloa”.

El líder del PP balear ha afegit que “el nostre president va guanyar actuant com a president i això és l'important, que es vegi que Casado és l'únic que pot presidir el govern per l'experiència del PP i per la seva pròpia, amb arguments, tranquil·litat, contundència i tota una sèrie de propostes. L'opció de centredreta és l'única vàlida si volem evitar una nova crisi a Espanya”.

stats