Política 14/12/2018

Company: "No deixarem que aquí passi el que passa a Catalunya"

Més de 800 persones assisteixen al sopar de Nadal del PP

Ara Balears
1 min
Imatge del sopar de Nadal del PP

PalmaEl PP ha celebrat aquest dijous el tradicional sopar de Nadal, que reuní més de 800 persones. El president el PP balear, Biel Company es dirigí als assistents i els va animar afirmant que "estam preparats per guanyar les eleccions i tornar a governar". Company assegurà que el Partit Popular representa la majoria de la societat i pensa com la majoria de la societat d'aquestes illes", i que el seu partit "no deixarà que passi el que passa a Catalunya".

En aquest sentit, Company volgué remarcar que "som mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterers i estam orgullosos de les nostres arrels, de la nostra llengua pròpia i de la nostra cultura. I també estam orgullosos de ser espanyols i de la Constitució".

En la seva intervenció davant afiliats i simpatitzants, el president popular va llançar un missatge d'"optimisme" i "confiança" davant els reptes que se li presenten a la formació el 2019, amb la celebració de les eleccions autonòmiques, municipals i europees. Company va apel·lar també a sumar esforços per aconseguir l'objectiu de guanyar les eleccions i tornar a governar a les Balears. "Tenim il·lusió, experiència, gent jove, moltes ganes de fer-ho bé i un projecte de futur per a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera", assegurà. Un projecte que, segons va explicar, està basat "en la convivència i la prosperitat" enfront de la "confrontació, el sectarisme i el discurs de la por de l'esquerra".

Així mateix, Company digué que, per a la consecució de l'objectiu de guanyar les eleccions i tornar a governar, és necessari "fer política en positiu" i que cal tornar a posar la política "al servei de la gent, per resoldre els seus problemes i ajudar que visqui millor".

stats