Política 22/09/2019

Company acusa Sánchez de fer "política porqueria" amb els doblers de les comunitats autònomes

El president del PP demana a Francina Armengol que "deixi d'amagar-se i sigui com era abans, una persona reivindicativa"

Ara Balears
1 min
El president del PP balear, Biel Company.

PalmaEl president del Partit Popular a les Balears, Biel Company, ha acusat aquest diumenge Pedro Sánchez de fer "política porqueria" amb els doblers de les comunitats autònomes. Amb motiu del tancament de l'Escola d'Estiu de les Noves Generacions, Company també ha demanat a la presidenta balear, Francina Armengol, que "deixi d'amagar-se i sigui com era abans, una persona reivindicativa".

Amb relació a la decisió del Ministeri d'Hisenda de desbloquejar les partides a les comunitats autònomes, el dirigent del partit s'ha demanat si "no els cau la cara de vergonya", amb referència al PSOE. "Basta d'acotar el cap i tragar els maltractaments de Pedro Sanchez", ha demanat.

Sobre les properes eleccions, el president popular ha assegurat que seran una oportunitat per escollir polítics que treguin Espanya "d'aquest embolic". Tot i això, ha advertit que si es tornen a repetir els mateixos resultats, la culpa serà "de la gent", per la qual cosa ha demanat "responsabilitat" a la ciutadania.

En aquest mateix acte, el popular ha manifestat la "condemna total i absoluta" del PP de Balears al crim masclista que ha provocat la mort d'una dona aquest diumenge dematí a la Colònia de Sant Jordi. Company s'ha posat en contacte amb el batle de ses Salines, el qual, diu, "està molt afectat".

stats