Política 25/12/2019

Ciutadans sol·licita al Govern l'adhesió de Llucmajor al programa iComerç

L'objectiu és modernitzar i millorar la competitivitat del sector en aquest municipi

Ara Balears
1 min
Noemí Getino, regidora de Comerç, Fires i Mercats de Llucmajor per Ciutadans

PalmaL'Ajuntament de Llucmajor ha sol·licitat formalment, a petició de la regidora de Comerç, Fires i Mercats, Noemí Getino, de Ciutadans (Cs), l'adhesió del municipi al programa iComerç de la direcció General de Comerç del Govern balear. L'objectiu, segons ha informat l'agència Efe, és modernitzar el sector i millorar la competitivitat del comerç de proximitat en aquest municipi.

L'adhesió del consistori a aquest programa implica que l'Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), que depèn de la Direcció General de Comerç, assignarà un tècnic per tutoritzar i coordinar el programa des del seu inici.

A més, s'impartirà una jornada d'anàlisi estratègica amb el sector comercial i l'Ajuntament de Llucmajor que servirà per identificar les necessitats del sector comercial i establir prioritats a l'hora d'afrontar-les.

Per la seva banda, l'ajuntament assignarà un tècnic al programa perquè s'encarregui de desenvolupar i executar-lo, que també serà el canal de comunicació amb el sector comercial del municipi i s'encarregarà de fer difusió de les activitats que es facin en el marc de l'iComerç.

Getino ha explicat que “les primeres reunions per posar en marxa el programa es faran el mes de gener”, alhora que ha animat “tots els comerciants que vulguin aprofitar aquesta oportunitat a posar-se en contacte amb l'àrea de Comerç de l'ajuntament, on se'ls oferiran tots els detalls d'aquest innovador programa”.

stats