Eleccions
Política 30/09/2022

Cladera repetirà com a candidata del PSIB al Consell de Mallorca: "És el moment de tornar-ho a fer"

La presidenta de la institució insular ha demanat el suport de la militància socialista per "continuar transformant l'illa"

ARA Balears
1 min
Cladera, en l'anunci de la seva candidatura a la seu del PSIB a Palma.

PalmaCatalina Cladera ha anunciat aquest divendres que repetirà com a candidata socialista a la presidència del Consell de Mallorca: “Ara és el moment de tornar-ho a fer”. Així, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca i actual presidenta del Consell ha demanat a la militància del PSIB el seu suport amb lʻobjectiu de "continuar transformant lʻilla liderant el Consell i els socialistes de Mallorca".

"Crec que, en aquesta vida, si hi ha una cosa que val la pena és lluitar amb els valors del socialisme per millorar el nostre món i continuar avançant per una Mallorca pròspera, digna, junta i sostenible, que sigui l'escenari ideal per fer realitat els nostres somnis i els dels nostres fills", ha subratllat.

En aquest sentit, Cladera ha admès que "ha estat una legislatura molt difícil", però que el seu govern ha estat "sensible a les necessitats de les famílies, autònoms i empreses". "Quan governam els socialistes, no amagam el cap, miram als ulls dels problemes i les dificultats per posar-hi solució. Per això és important que sempre hi hagi socialistes al capdavant del Govern, del Consell o de qualsevol batlia de Mallorca", ha finalitzat.

stats