Política 13/11/2020

Ciutadans no presentarà esmena a la totalitat dels pressupostos del Govern

El partit taronja continua reclamant una reestructuració dels alts càrrecs de l'Executiu

Maria Llull
1 min
La portaveu de Ciutadans, Patricia Guasp

PalmaCiutadans no presentarà esmena a la totalitat dels pressupostos del Govern, segons ha anunciat aquest divendres la portaveu del partit taronja, Patricia Guasp, qui ha destacat "la necessitat de tirar endavant aquests comptes". "Som coherents i responsables i no volem cap bloqueig", ha continuat, a més de subratllar que "dir que sí a la tramitació no significa dir que sí als pressupostos".

Guasp ha comentat que el seu partit està "treballant esmenes parcials per millorar-los i contribuir a salvar l'economia i mantenir la sanitat". Les propostes del partit taronja també se centraran en "més ajudes a famílies, pime i autònoms". Un altre punt important serà la reclamació per reduir l'estructura del Govern, que, segons Guasp, "està sobredimensionat". "Cal tenir un gest amb la ciutadania", ha dit la portaveu taronja.

Per la seva banda, la portaveu del PSIB, Silvia Cano, ha lamentat el boicot del PP als pressupostos –els populars sí que presenten esmena a la totalitat– i ha criticat que l'única finalitat del principal partit de l'oposició és "perjudicar el Govern". Malgrat tot, la portaveu socialista no creu que les esmenes a la totalitat es tirin endavant –El Pi i Vox també en presenten–, "malgrat les pedres que posen".

stats