Política 31/12/2020

PP i Ciutadans critiquen Armengol per la manca d'autocrítica en el seu missatge de Cap d'Any

La formació taronja diu que la presidenta del Govern "va voler apel·lar a l'emotivitat i no va assumir responsabilitats"

Ara Balears
1 min
La coordinadora i portaveu de Ciutadans a les Illes Balears, Patricia Guasp.

PalmaEl PP i Ciutadans han lamentat la manca d'autocrítica en el missatge de Cap d'Any de la presidenta del Govern, Francina Armengol. La coordinadora i portaveu de la formació taronja a les Balears, Patricia Guasp, ha recalcat que "és moment d'assumir totes les responsabilitats, i més que mai en aquesta preocupant situació amb les xifres de contagis més elevades de tot el país". Per part seva, el líder del PP, Biel Company, ha qualificat el discurs de la presidenta de "publireportatge d'autobombo".

Guasp ha destacat que Armengol "va voler apel·lar en el seu discurs a l'emotivitat i no va assumir responsabilitats", mentre que Company ha afirmat que amb la participació de persones de la societat civil en el seu missatge televisat, Armengol va pretendre fer gala d'un suport que "realment ja no existeix".

En aquest sentit, la portaveu de la formació taronja considera que els ciutadans que surten en el discurs "estan molt ben triats" i lamenta que no apareguessin representants altres sectors més afectats per la pandèmia, com els autònoms o treballadors del sector de la restauració. Per últim, Ciutadans ha tornat a exigir a Armengol més recursos per fer complir les mesures i les restriccions imposades pel Govern.

stats