Política 20/12/2019

Un centenar d'afiliats del PP de Calvià es donen de baixa

No estan d'acord amb les persones que dirigeixen la formació al municipi

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Calvià

PalmaUn centenar d'afiliats del PP de Calvià presentaran formalment aquest divendres la baixa del partit. Segons ha informat l'Última Hora, la raó per la qual abandonen el partit és per discrepàncies amb les persones que dirigeixen la formació al municipi i no tant per la cúpula autonòmica del PP balear. Així i tot, el nomenament de José Miguel Fabregat com a substitut de José Manuel Ruiz per part de secretari general Toni Fuster no ha estat encertat, com afirma l'Última Hora.

D'acord amb la informació publicada, els qui es donaran de baixa consideren que Fabregat representa un "línia continuista" amb les persones i decisions que varen dur el PP a perdre 3.661 vots i el 50% del seu electorat en les darreres eleccions municipals.

Cal recordar que l'origen de la divisió en el PP calvianer es remunta al juny, quan el candidat José Manuel Ruiz va abandonar la política activa després dels mals resultats electorals a Calvià, en els quals varen perdre quatre edils i es va passar de nou regidors a cinc.

stats