Política 29/03/2019

Els candidats del PSOE conviden la dreta a fer propostes "que no ens facin tornar 50 anys enrere"

Pere Joan Pons assegura que el REB, el sistema de finançament i l'Agenda 2030 seran els eixos de la seva campanya

Ara Balears
1 min
Els candidats del PSOE durant la roda de premsa d'aquest divendres

PalmaEls candidats del PSIB-PSOE a les eleccions generals han instat la dreta perquè "proposin mesures que no ens facin tornar 50 anys enrere". Pere Joan Pons ha destacat que durant aquesta legislatura, els socialistes sempre ”hem defensat els interessos dels ciutadans i les ciutadanes de les Illes Balears” i que en aquest sentit s’enfocaran els tres grans eixos que s’impulsaran a partir del 28 d’abril: la part fiscal del REB, la reforma del sistema de finançament autonòmic i l’impuls de l’Agenda 2030, en matèria de turisme sostenible.

El diputat i candidat a la reelecció s'ha referit a "la gestió feta aquests quatre anys, ja moltes polítiques desenvolupades pel govern d'Armengol han inspirat mesures contemplades en els 110 compromisos del partit en l'àmbit nacional".

El candidat al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, ha insistit en l'existència d'un fil conductor entre les polítiques realitzades pels governs de Francina Armengol a les Illes Balears i les de Pedro Sánchez a Madrid, cosa que demostra que "formam part d'un projecte comú, compartim valors i som els únics que tenim una idea de país en què cap tothom".

Bonet també ha contraposat "la campanya en positiu" dels socialistes enfront de la "campanya en negatiu" de les dretes i ha remarcat que "nosaltres no necessitam cercar un enemic amb qui confrontar-nos perquè abordam les inquietuds reals dels ciutadans i les ciutadanes amb mesures concretes".

stats