Els candidats de les Illes afronten la jornada de reflexió amb activitats diverses

Pere Joan Pons visita una exposició, Guillem Balboa, el mercat d'Alaró, i Antonio Salvá pren un bany a Cala d'Or

Els candidats de les Illes Balears al Congrés i al Senat han iniciat la jornada de reflexió d'aquest dissabte amb distintes activitats en un dia de vent i algunes pluges que no han impedit que fessin les seves activitats habituals en cap de setmana en espera de la cita de diumenge davant les urnes.

El cap de llista de MÉS-Esquerra al Congrés, Guillem Balboa, ha estat un dels matiners i ha fet la seva visita habitual al mercat setmanal d'Alaró, on s'ha aturat a prendre un cafè en una de les paredetes. Tot i les enquestes, s'ha mostrat confiat que el partit pugui treure representació al Congrés per primera vegada. Ha aprofitat per comprar un poc de verdura per preparar un dinar entre amics.

En canvi, la candidata al Senat per Mallorca de  MÉS-Esquerra , Lila  Thomàs , ha quedat a ca seva llegint ' Nosaltres  les dones', de Maria Mercè Roca, un llibre que ella mateixa presentarà en la  Fira  del  Llibre  en Català la setmana que ve.

El candidat al Congrés per Balears pel PSIB, Pere Joan Pons, ha passat part del matí visitant l'exposició del Festival Internacional de Còmic de Mallorca 'Viva Méixco!  Comicnostrum  2019', al casal  Solleric  de Palma.

Les candidates al Congrés i al Senat per Eivissa, Sofia  Hernanz  i Patricia Abascal, s'han troba a aquesta illa per anar a prendre un cafè juntes i han explicat que passaran el dia passejant, llegint i amb les seves famílies, segons com evolucioni el temps.


El més atrevit, després de l'arribada del fred i la pluja, ha estat el número 1 de Vox al Congrés dels Diputats per Balears, Antonio  Salvá , que ha optat per banyar-se a les aigües de Cala d'Or. Després ha anat a berenar amb els amics. D'aquesta manera,  ha mantingut el seu costum de banyar-se a la mar, sempre que la temperatura no baixi dels deu graus.  Mentrestant, la número dos de Vox al Congrés, l'eivissenca Patricia de les Heras, ha aprofitat la jornada de reflexió per pujar a un tractor i ajudar el seu pare en les tasques del camp a Eivissa.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF